Naar boven
De Bunzlau Winkel
De Bunzlau Winkel

Bunzlau Castle - Hoe te herkennen!Zoals u overal op onze website kunt lezen wordt al het Bunzlau Castle servies met de grootst mogelijke zorg gemaakt, gedecoreerd en verwerkt. Alle onze producten (behalve de B categorie producten op onze OUTLET pagina) zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Deze hoge kwaliteit is te herkennen aan de Bunzlau Castle sticker* (met OR-code) die op (bijna) elk product geplakt zit.
Ook zijn de (hier op de foto wit) stickers met daarop vermeld 1 Qlty* (zie de stickers onderaan deze pagina) voldoende om u te laten zien dat het hier gaat om de hoogste kwaliteit.
Op de kleinere artikelen van Bunzlau Castle vindt u eerdergenoemde stickers niet in verband met de vorm of de grootte van het artikel, hierop zitten dan vaak kleinere stickers met nummers en het kasteel-logo*.
Deze nummers hebben niets te maken met de categorie dus verwar deze niet met elkaar.

Wanneer een van bovengenoemde stickers niet op een item zit of er zitten stickers op geplakt met daarop de tekst 3Qlty of 4Qlty en/of rode of groene stickers, dan heeft u een Bunzlau Castle product uit de B categorie. De producten die in deze categorie terecht komen kunnen een bakfout, een fout in het glazuur of een fout in de decoratie hebben waardoor deze niet meer aan de hoge Bunzlau Castle kwaliteit voldoen. Wat de reden ook is, zowel Bunzlau Castle als ook wij kunnen geen garantie geven op artikelen uit deze categorie. 

Al onze A categorie producten voldoen aan dusdanig hoge eisen dat u hierop levenslang garantie heeft (met uitzondering van de A categorie producten op onze UITVERKOOP pagina), bewaar daarom wel altijd de online factuur of de aankoopbon uit onze winkel zodat u te alle tijden aan kunt tonen dat u het product bij ons aangeschaft heeft.
 

* Bunzlau Castle sticker   OR-code op de sticker 1 Qlty ofwel eerste kwaliteit Bunzlau Castle kleine producten stickers met wisselende nummers
         
Betalingsmogelijkheden Deze Website is gemaakt door Erik van Loenen