Naar boven
De Bunzlau Winkel

Gaan jullie trouwen?


   
Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij ook meewerken aan het coördineren van Bunzlau cadeaus voor de grote dag! 
En natuurlijk doen wij dat graag.


En het is heel eenvoudig.
  • Maak een account aan op onze site en maak jullie verlanglijstje zo vol als mogelijk met artikelen van allerlei verschillende bedragen.
  • Zet bij het envelopje op de bruiloftsuitnodigingen:
    De Bunzlau Winkel 06-83366570, info@bunzlauwinkel.nl
  • Neem ook even contact op met mij zodat ik een aantekening hiervan kan maken. Anders weet ik natuurlijk niet dat het een bruiloft betreft.


Met alle mensen die mij hiervoor bellen kan ik dan doornemen hoeveel ze willen besteden en dan samen een mooi cadeau voor jullie uitzoeken.
Ik zorg dan natuurlijk ook dat er een klein kaartje bij zit van wie dit cadeau afkomstig is, want alles wordt natuurlijk altijd later pas uitgepakt.

De vrienden en familie kunnen er dan ook nog voor kiezen (mits het bruidspaar dit goed vindt) dat de cadeaus naar het feestadres gestuurd worden. Dat scheelt alle gasten dan verzendkosten. Want dan doen we gewoon meerdere cadeaus in 1 doos en betaalt De Bunzlau Winkel hiervan de verzendkosten.

En mocht de trouwlocatie in de buurt zijn dan komen we deze doos vol prachtig Bunzlau natuurlijk graag op de dag zelf, voordat het bruidspaar er is, afleveren. Of bij het bruidspaar thuis.

Hieronder kunt u al zien hoe zo'n tafel vol cadeaus er dan ongeveer uit komt te zien.

                    


Kortom: wij werken er graag aan mee om deze dag nog geweldiger te maken met allemaal mooie Bunzlau cadeaus!