Naar boven
De Bunzlau Winkel

Over Mij


Mijn naam is Jeanelle en zelf ben ik een groot fan van het Bunzlau Castle servies. Ik spaar het inmiddels zelf al lange tijd en hoe meer mijn verzameling groeit, hoe enthousiaster ik word. Het mixen en matchen van Bunzlau Castle vind ik nog steeds heel speciaal, alle decoraties zijn anders en passen toch allemaal erg goed bij elkaar. Zo ook alle vormen van de diverse bakjes, bekers, schalen en andere mooie producten. Elke dag is hier thuis de tafel weer anders gedekt. In onze webshop kunt u het allemaal vinden, bekijken en bestellen.

De Bunzlau Winkel is een klein bedrijf met een grote passie voor dit bijzondere product.
Dat is dan ook de reden dat wij ons best doen om zoveel mogelijk van deze prachtige producten hier in de webshop te tonen en te verkopen.
In oktober 2015 zijn "de deuren" van onze webshop en winkel open gegaan en hiermee hopen we natuurlijk u en vele andere Bunzlau Castle liefhebbers van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk willen wij ook nog een aantal mensen die ons product nog helemaal niet kennen er enthousiast voor maken.

Omdat wij ons best doen om zowel onze website als onze winkel in Valkenswaard, mooi, duidelijk en compleet in te richten horen wij graag van u hoe u vindt dat wij het doen. Want van zowel positive opbouwende, als negatieve feedback kunnen en willen wij leren om u in de toekomst hetzelfde, anders of misschien wel nog beter van dienst te kunnen zijn. Kortom, laat vooral van u horen dat vinden wij erg belangrijk.

Rest ons u heel veel kijk-, spaar- en koopplezier op onze site toe te wensen.

Eind 2015 stonden wij met De Bunzlau Winkel op de Christmas Fair in de Eusebiuskerk in Arnhem, het was natuurlijk erg leuk onderstaand verslag daarover te lezen. Daarom delen wij dit vol trots graag met u.