Naar boven

1471 Fruittes - Ø19,5cm
Decoratie: 2396 Indigo

Bunzlau Fruittes - Ø19,5cm (1471) - Indigo (2396)
Bunzlau Fruittes - Ø19,5cm (1471) - Indigo (2396)

Wilt u ook af van die lelijke plastic bakjes op het aanrecht met fruit of groente erin. Deze schaal is speciaal gemaakt om dat probleem aan te pakken en op te lossen. U kunt gewoon groente en/of fruit in de schaal doen en dan onder de kraan afspoelen. De natte schaal (die in de bodem gaatjes heeft) laat de laatste druppels van het afspoelen dan vanzelf uitlekken op de bijbehorende schotel. Geen omkijken meer naar en het oogt geweldig.
Op de foto waar u de aardbeien en druiven in de bakjes tentoongesteld ziet is de grote uitlekschaal Ø19,5 cm - 1471 gebruikt. Er is gebruik gemaakt van een standaard formaat bakje uit de supermarkt bij zowel de aardbeien als bij de druiven.
Originele naam: Berry bowl

  • Hoogte: 11 cm
  • ⌀: 17,5 cm
  • Artikelnr: 1471-2396
Al onze producten zijn jarenlang te gebruiken wat natuurlijk erg goed samengaat met de hedendaagse wensen als het om duurzaamheid, kwaliteit, authenticiteit en gebruikersgemak gaat. Omdat ons serviesgoed de keramiek-steengoed-status heeft is het harder dan gewoon aardewerk waardoor u al onze producten met een gerust hart in de (hetelucht)oven, magnetron, vaatwasser en diepvries kunt gebruiken.
 
Zet het aardewerk echter nooit direct uit de vriezer in de oven!
Daar kan aardewerk niet goed tegen waardoor de kans op spontaan breken erg groot wordt.

Prijs: € 61,00
Aantal: 1 in voorraad